Fun en spektakel op eerste Airgame Festival

DALFSEN – Het evenemententerrein in Dalfsen was afgelopen vrijdag en zaterdag het decor van de eerste editie van het Airgame Festival. Deelnemers van de Airgame Run stonden voor de uitdaging een spectaculaire XXL stormbaan te trotseren, met 25 hindernissen en een aantal uitdagende (water) hellingen. Twee dagen lang gingen individuen, junioren, vrienden en bedrijventeams de competitie aan.

Naast de Airgame run was het ook mogelijk om een rotje te wagen op een rodeostier en was er voor liefhebbers een buikschuifbaan. Het geslaagde festival werd zaterdag afgesloten met een spetterende 90’s party.

De organisatie van het festival was in handen van Guido Spies, die ook het muzikale Vechtival Outdoor op touw heeft gezet.

Foto : Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.