Home / / Fotoclub Ommen exposeert in Den Ham

Fotoclub Ommen exposeert in Den Ham

DEN HAM/OMMEN – De Stichting Expositiehuis Den Ham presenteert een bijzondere zomertentoonstelling met werk van de Fotoclub Ommen. De expositie, met de titel ‘Foto’s in de kleuren van de regenboog’ is van 10 juli t/m 23 augustus te bezoeken in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

De leden van Fotoclub Ommen komen eens per maand bij elkaar. Iedere maand is er een maandthema, waarvoor foto’s worden gemaakt om te bekijken en om een top 3 uit te kiezen.

Een bijzonder geslaagd maandthema was het fotograferen van bewust slechts één kleur in de foto. Dit leverde een prachtige verzameling foto’s op van vrijwel ieder lid van de fotoclub. Deze foto’s hebben we nu samengevoegd tot een bijzonder kleurrijke expositie.

Tijdens de expositie kunt u vanuit specifiek aangegeven plekken in de expositieruimte het verloop van de regenboogkleuren heel duidelijk zien.
Daarnaast zullen enkele leden van de club- middels een korte workshop – tips en trucs geven voor het fotograferen met de camera. die je meestal bij je hebt, nl. de camera van je mobiel.

Voor data, tijden, meer informatie en workshop-opgave zie de website van de fotoclub: www.fotoclubommen.nl.

De tentoonstelling is open tijdens de openingstijden van TTI: dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur in de periode 10 juli t/m 23 augustus. De toegang is gratis.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.