Feestelijke opening Manege De Best(h)e

Een gratis evenement vol activiteiten voor paardenliefhebbers

OMMEN – Op zaterdag 13 juli 2019 organiseert Camping Besthmenerberg een uniek en gratis toegankelijk evenement voor paardenliefhebbers. De Bes(h)e Paardendag vindt plaats van 9.00 tot 17.00 uur op Camping Besthmenerberg in Ommen en alle activiteiten staan in het teken van paarden. Dit is tevens de officiële opening van Manege De Best(h)e.

Iedere liefhebber van paarden is welkom tijdens de Best(h)e Paardendag, ook mensen die niet op de camping verblijven. Een greep uit het programma: bixie wedstrijd, dressuur- en spring clinics, pony’s poetsen, versieren en rijden, voltige demonstratie en er is een paardenbraderie. De kinderen kunnen zich in het strodorp laten schminken, een hoefijzer versieren en springen op het springkussen.

Bij Camping Besthmenerberg is het mogelijk om in een 6-persoons paardenbungalow te overnachten, op het paardenkampeerveld of in één van de luxe outdoorlodges. De paardenbungalows zijn ingericht met een paardenthema en zijn langs de ruiterroute gelegen. Het kampeerveld en de outdoorlodges liggen ook vlakbij de manege.

Kijk voor meer informatie op: www.besthmenerberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.