Expositie Max Timmerman in galerie de Schaapskooi Witharen

WITHAREN – Voor de tweede helft van het seizoen heeft de Beeldentuin te Witharen Max Timmerman uit Nieuwleusen gevraagd om met zijn schilderijen te exposeren. Hij zal half juli een nieuwe expositie samenstellen van zijn eigen werk, en op zondag 21 juli zal deze expositie officieel geopend worden door drs. Nico W. J. Speelman.

Het is inmiddels al weer diverse jaren geleden dat Max Timmerman een solo expositie hier in de omgeving had. Hij is erg actief in de gemeente Dalfsen. Organiseert diverse exposities en is zeer nauw betrokken bij het nieuwe cultuurhuis de Spil, waar hij veel vrijwilligerswerk voor doet. Voor de galerie zal hij een overzichtsexpositie samenstellen van zijn meest recente werk.

Max Timmerman (1950) is beeldend kunstenaar, schilder, tekenaar, graficus en maker van kleine objecten en gedichten. Hij studeerde aan de academie voor beeldende kunsten in Utrecht en Enschede (AKI).

De essentie van kunst is voor Max het tonen van een werkelijkheid zoals die door hem is ervaren. Waarbij hij hoopt dat de toeschouwer eveneens een beetje geraakt wordt en beseft dat het leven bestaat uit zoveel verschillende werkelijkheden en zich realiseert dat er niet maar één waarheid bestaat.

Verloting

Tijdens de opening wordt een kunstwerk van Max Timmerman verloot. De opening vindt plaats op 21 juli om 15.00 uur bij Beeldentuin Witharen, Witharenweg 24, 7738 PG Witharen (gemeente Ommen). Vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar.

De expositie in de Beeldentuin is natuurlijk deze middag ook het bekijken waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.