Duif Wolters fractie sneller dan die van Ramaker

OMMEN – Voor een midfondvlucht vanuit de Franse plaats Arlon korfden de postduivenhouders van PV de Luchtpost vrijdagavond 93 duiven.

De duiven kregen zaterdagochtend om half acht groen licht, voor een vlucht huiswaarts over hemelsbreed 320 kilometer. Het werd een close finish tussen een duif van Gait en Henk Ramaker en de 366 van Gerard Wolters. Om 11.26 uur werd de eerste duif geregistreerd aan de Stegerdijk in het buurtschap Stegeren, op de klep van Wolters. Nog geen minuut later viel in Arriën de eerste duif op het hok van de gebroeders Ramaker. De duif van de broertjes gaf weinig toe, maar kon zijn verzorgers niet de overwinning schenken, al gaf ze maar een fractie toe op de 366 van Wolters.

De eerste tien van het concours Arlon: Gerard Wolters 1, 3, 4, 8 en 9; Gebr Ramaker 2, 5, 6 en 10; Rieks Hazelhorst 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.