Dubbeltoernooi van DLTC Gerner

DALFSEN – Tennisvereniging DLTC Gerner houdt van 2 september tot en met 7 september het zesde ‘Woningbouw van Pijkeren’ dubbeltoernooi. Dit toernooi is bestemd voor 40 en 55-plussers. Er wordt gespeeld in herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel, in de categorieën 5,6,7,8 en 9. Iedereen kan dus meedoen, want er wordt in principe gespeeld tegen spelers van eigen speelsterkte. De wedstrijden worden gespeeld in poulevorm dus elke dubbel speelt meerdere wedstrijden. Voorgaande jaren was er erg veel belangstelling voor dit sportieve en sociale toernooi.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon, per rubriek. Deelnemers mogen aan maximaal twee rubrieken meedoen. Inschrijven kan via www.toernooi.nl/tennis. Vervolgens datum toernooi en plaats selecteren. Indien digitaal inschrijven niet mogelijk is dan graag inschrijven middels een mail naar vanpijkerentoernooi@gmail.com met vermelding van naam, vereniging, lidmaatschapsnummer, naam partner, speelsterkte, telefoon, leeftijdsgroep, e-mailadres en eventuele dagen van verhindering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.