Home / Nieuws / Drama in Nieuwleusen: zoon (22) komt om bij brand op zolder

Drama in Nieuwleusen: zoon (22) komt om bij brand op zolder

Een drama vanochtend voor een gezin in Nieuwleusen. Bij brand in hun huis aan het Zwartewaterland is de oudste zoon (22) omgekomen. Hij lag tijdens de brand te slapen op zolder.

Dat meldt RTV Oost.

Het lichaam werd ontdekt door brandweerlieden die naar binnen gingen toen het vuur onder controle was. Er werd gezocht naar beide kinderen, maar de jongste zoon bleek niet thuis te zijn. Hij was een tijd vermist, maar kwam later aanwandelen.

De brand werd rond kwart over vijf ontdekt door buren die rook uit het dak zagen komen. Die hebben op de ramen gebonsd, grind tegen het huis gegooid en de ouders wakker geschreeuwd. De ouders wisten dankzij de buren op tijd uit huis te komen.

Felle brand
Het ging volgens de brandweer om een korte, hevige brand. Het vuur was snel onder controle. Omdat meteen duidelijk was dat er nog mensen in het huis waren, werden veel brandweermensen opgeroepen.

Aan de buitenkant van het huis zijn zwartgeblakerde ramen zichtbaar. Het huis is door de gemeente afgezet met hekken. Onderzoek moet uitwijzen hoe de brand in Nieuwleusen vanochtend is ontstaan.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.