Dorcas uitje

.

Het bestuur van Dorcas Winkel Dalfsen heeft als dank voor al het werk dat door de Vrijwilligers ook dit jaar geheel belangeloos weer is verzet, een gezellige middag georganiseerd in de vorm van een uitje. De vrijwilligers werken iedere week meerdere dagdelen in de winkel waarvan de opbrengst is bestemd voor de allerarmsten in de wereld. Zij werken om projecten in Kenia te ondersteunen. Het was een welverdiend uitje voor de vrijwilligers dat mede door sponsoring van de plaatselijke ondernemers mogelijk is gemaakt.

Vrijdagmiddag gingen ze op de fiets de brug over richting het station. Via een mooie landelijke route, kwamen zij in Vilsteren aan. Onderweg werd hen iets verteld over de omgeving en over de geschiedenis. Op het gezellige terras bij de Klomp in het Vilsteren, werd hen een kop koffie aangeboden. Daarna ging de tocht weer verder door het Vechtlandschap, over de stuw naar Boerderijcamping ’t Slag in Oudleusen. Gerwin en Mariëtte boden hun locatie aan en de bijna buurman Dirk Wennemars verzorgde de catering.

Het gezellig samen zijn en ontspannen genieten gaf weer nieuwe energie om in de winkel aan de slag te gaan. Samen de schouders er onder voor het goede doel. Het was een bijzonder geslaagde middag die ondersteund werd door de middenstand. Alle sponsoren worden namens de vrijwilligers dan ook hartelijk bedankt.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.