De lekkerste gerechten op het Barrel Food Truck Fest in Ommen

OMMEN – In het weekend van 27 en 28 juli is het weer zo ver, Barrel Food Truck Fest in Ommen. Het festival vindt ook dit jaar plaats op het terrein aan de Voormars in Ommen. Barrel is een gratis te bezoeken event, waar je je hart kunt ophalen aan verrukkelijk streetfood. Foodtruckers met de lekkerste gerechten van over de hele wereld komen dit jaar naar het Barrel Food Truck Fest.

Tijdens deze editie van Barrel is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Verschillende wereldkeukens; van Italiaans en Thais, Amerikaans, Indiaas tot Duits, en nog veel meer. Vanuit opvallende foodtrucks worden de originele gerechten geserveerd. Denk aan een lekkere sappige hamburger, een sushirol, héél veel soorten wraps, verse Barrel Kokosnoten, een knapperige Tripple Pulled Pork Tostie of een traditionele borrelplank. En natuurlijk is er ook keuze voor vegetariërs onder ons, een heerlijke Mexicaanse wrap met vegetarisch vlees, een 100 procent kaasburger of zelfs een Pulled no Pork Vegan sandwich!

Barrel Food Truck Fest is dé plek voor echte food lovers met het ruime assortiment streetfood en niet te vergeten de kenmerkende festivalsfeer van BARREL. Kom genieten van heerlijke gerechten, frisse drankjes, zwoele deuntjes van de DJ’s en proef de sfeer van Barrel!

Barrel is voor het hele gezin! Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan met contant geld afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar en bij de meeste trucks kan er ook worden gepind.
Zaterdag 27 juli kun je van 13.00 tot 22.00 uur op de Voormars komen genieten en (koop-) zondag 28 juli van 13.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.

Leave no trace

Tegen een kleine vergoeding zijn er speciale eigen Barrel glazen. Bij je eerste bestelling betaal je daar een éénmalige bijdrage van 1 euro voor. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuw, schoon exemplaar met daarin je bier, wijn of fris. Je glas mag je houden en helpt daarmee mee om heel veel plastic en afval te besparen!

Volg de laatste updates van Barrel Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.