De bel luidde in Ommen: Bissingh geopend

OMMEN – Onder zeer grote belangstelling is maandagavond de Ommer Bissingh officieel geopend. Burgemeester Hans Vroomen en Bissingh-voorzitter Dick Dunnewind luidden op het Vechtpoidum de bel. Omdat het dit jaar het 40e jaar is van Stichting Ommer Bissingh, werden zij ondersteund door een aantal oud-voorzitters van Ommer Bissingh.

Voorafgaand aan de officiele opening was er een optreden van slagwerkensemble SDG. Zo’n 250 bewoners uit verzorgingshuizen uit Ommen en omgeving waren daarbij aanwezig. Na de nodige plichtplegingen op het podium kon rond 20.00 uur de bel geluid worden.

Jan Zwinselman, voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ommen, en Dick Dunnewind sloegen het eerste vaatje bier aan. Aansluitend volgde een optreden van Willeke Alberti en Mart Hoogkamer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.