Bridgen in Dalfsen voortaan ook op maandagmiddag

DALFSEN – Het komende bridgeseizoen 2019-2020 gaat de Bridgeclub Dalfsen een extra speelmoment invoeren en wel op maandagmiddag. Op de maandagmiddag wordt er vanaf 13.30 uur gespeeld in de Panoramazaal van de Trefkoele.

Er wordt dan, net als op de dinsdagavonden competitief gespeeld. Dat wil zeggen promotie/degradatie vindt plaats op basis van de clubranking. Alle donderdagmiddagen worden recreatief gespeeld met wekelijkse promotie/degradatie op basis van een 50%-score.

Opgeven voor deze bridgecompetitie kan nu al. Kijk voor meer informatie op www.bridgeclub-dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.