Bridgeclub Dalfsen doet mee aan ‘Start met Bridge’

DALFSEN – Speciaal voor de wat latere starter heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. De Bridgeclub Dalfsen is ervan overtuigd dat ‘Start met bridge’ een toegankelijke methode is om te leren bridgen en organiseert daarom een bridgecursus gebaseerd op deze methode, tenslotte houdt bridge je actief.

In Nederland spelen ongeveer 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk! Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Uit onderzoek is gebleken dat bridge mensen sociaal actief en mentaal fit houdt. Door bij een club te spelen ontmoet je veel andere mensen en ontstaat er vaak een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt.

Bridgen kun je snel, maar je moet wel de beginselen beheersen. Vooral wanneer je niet heel jong met bridge begint, kun je de start als drempel ervaren. Er is goed nieuws: Speciaal voor de wat latere starter heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Je kunt met deze cursus al heel snel bij een club spelen! De start is op 5 oktober.

Meer weten over ‘Start met Bridge’?

Ga naar de website www.bridgeclub-dalfsen.nl voor meer informatie. Inschrijven voor de cursus kan bij Henk Hilgenkamp: hilgenkampd@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.