Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – Iedere derde zaterdag van de maand is er tussen 11.00 en 16.00 een boerenmarkt in Vilsteren. Nu het zomervakantie is, is dit al zichtbaar op de Boerenmarkt. Extra aandacht is er voor de lekkere hapjes die mee naar buiten kunnen in de picknickmand. Verder is er barbecuevlees zoals hamburgers, worstjes en stukjes kip. En ook de diverse groentes ontbreken niet, lekker om te grillen en te combineren met een frisse salade.

Meer informatie over de deelnemers van de Boerenmarkt is te vinden op: www.landgoedvilsteren.nl. En voor de laatste nieuwtjes kunt u kijken op Facebook en Twitter.

Foto: Ron Feijen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.