Blauwe Bogen Dagen van start in Dalfsen

DALFSEN – Vier vrijdagen lang staat het centrum van Dalfsen in het teken van de Blauwe Bogen, waarbij iedere Blauwe Bogendag een eigen karakter heeft. De Blauwe Bogen Dagen zijn dit jaar op vrijdag 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus.

De dagen staan onder meer in het teken van oude ambachten, kunst, boeken, ambachtelijke producten, muziek en diverse optredens. Er zijn volwassen- en kinderrommelmarkten en ook de braderie zal traditiegetrouw niet ontbreken.

De commissie, bestaande uit leden van Ondernemend Dalfsen, hoopt met behulp van organisaties, sponsoren en vrijwilligers er een bruisend feest van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.