Home / Uncategorized / Bekerindeling USV bekend

Bekerindeling USV bekend

NIEUWLEUSEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de KNVB de indeling van de poulefase van het bekertoernooi bekendgemaakt.

USV neemt het op tegen sv Epe, sv Zwolle en OVC ’21, waarmee weer een hoofdstuk kan worden toegevoegd aan de lange historie van de Vechtdalderby. De wedstrijden worden vanaf 1 september gespeeld op de 3 zondagen voorafgaand aan de start van de competitie. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde.

sv Epe speelt in 3B Oost, won vorig seizoen de 1e periode, maar werd in de nacompetitie om promotie uitgeschakeld. Ook sv Zwolle speelde vorig seizoen in 3B Oost. De Marslanders werden voorlaatste en degradeerden  via de nacompetitie naar de 4e klasse. OVC ’21 kende een aardig seizoen in 4 E Noord en eindigde op plek 5. Net te weinig om mee te doen om de prijzen. Het wedstrijdschema is nog niet bekend.

De andere teams van USV moeten nog even geduld hebben. Deze indelingen worden op 8 augustus gepubliceerd.     

Lees ook

Talkshow moet helpen taboe op zelfmoord te doorbreken

Documentaire WAAROM NIET EERDER in première REGIO – Op 18 januari – Blue Monday – lanceert GGD …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.