Home / / Baantjes zwemmen tijdens zwemvierdaagse

Baantjes zwemmen tijdens zwemvierdaagse

DALFSEN – Afgelopen week vond de vierendertigste editie van de zwemvierdaagse in Dalfsen plaats. In zwembad Gerner konden jong en oud weer baantjes trekken met als beloning natuurlijk een medaille. Deelnemers zwommen vier keer een afstand van 250 of 500 meter.

Het kabouterzwemmen voor de kleine kinderen was ook erg populair. Naast het baantjes zwemmen waren er de hele week leuke activiteiten in en rond het zwembad. Zo kon er worden stuivertje gedoken. Ook kregen deelnemers wat lekkers en was er een ballontovenaar.

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.