Home / / Aluvo Hand in Hand voetbaltoernooi groeit nog steeds

Aluvo Hand in Hand voetbaltoernooi groeit nog steeds

NIEUWLEUSEN – Al meer dan 50 jaar organiseert Hand in Hand jaarlijks een voetbaltoernooi. Het is bedoeld voor teams uit Nieuwleusen en omstreken. Sinds enige jaren is de opzet enigszins veranderd. Er wordt gespeeld tussen teams met zeven spelers op een half voetbalveld.

Hand in Hand is een officiële stichting met als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De kosten hiervan worden voornamelijk gedekt door de inschrijfgelden en opbrengsten van de diverse evenementen die de stichting organiseert.

De organisatie van het Hand in Hand toernooi is trots om te mogen vertellen dat er dit jaar 30 teams mee zullen doen, verdeeld over recreatie-, prestatie- en damespoules. Een geweldige opkomst, ondanks dat het toernooi op 6 juli, vlak voor de zomervakantie, gehouden wordt.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt dankszij de sponsoren ALUVO (hoofdsponsor) en De Viersprong, Vechtdalbouw, Gebotours en Slagerij Kouwen. Daarnaast draagt S.V. Nieuwleusen met vele vrijwilligers ook dit jaar weer haar steentje bij aan het toernooi. De organisatie hoopt op een mooie voetbaldag. Na afloop van het toernooi zal er nog een BBQ en live muziek aanwezig zijn.

Benieuwd naar het speelschema en de live uitslagen tijdens het toernooi? Neem dan een kijkje op: www.handinhandvoetbal.nl. Neem voor meer informatie contact op met Dion Hulleman via dihu@hotmail.nl.

Lees ook

Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

DALFSEN – Saam Welzijn is op zoek naar gastdames/heren die op vrijwillige basis consumpties verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.