6e editie cigar box festival ‘Delta Calluna’

OMMEN/DALFSEN- Delta Calluna, het enigste cigar box festival van Nederland en tevens grootste cigar box festival van Europa, trekt op zaterdagmiddag 31 augustus ‘de (sigaren) doos weer open’!

Deze zesde editie biedt een nog gekker en nog mooier programma, met veel aandacht voor homemade instrumenten, zeer fraaie aankleding, een marktplein en natuurlijk veel muziek! Uiteraard zal er weer door diverse cigar box gitaar spelers gejamd kunnen gaan worden, waarbij de geoefende spelers de minder geoefende spelers graag op sleeptouw zullen gaan nemen.

Aan het programma wordt hard gewerkt en er zullen een keur aan nationale- en internationale (cigar box)artiesten -waaronder zelfs uit Australië- op de twee podia bij café Calluna aan de Stouweweg in Ommen staan.
Als goede doel is er dit jaar gekozen voor KIKA, waarvoor middels het Ommer initiatief van Doppen Dikky heel veel bierdoppen verzameld worden. Ook op het cigar box festival zullen er diverse grote emmers en bakken neergezet worden waar iedereen zijn/haar kroonkurken in kan deponeren.

Dus begin alvast met sparen van deze kroonkurken en neem ze mee naar Delta Calluna. Vorig jaar had Doppen Dicky ruim een vrachtwagen vol met doppen en die brachten uiteraard een heel mooi bedrag voor KIKA op! Uiteraard zullen naast Doppen Dikky zelf, ook vertegenwoordigers van KIKA op het festival aanwezig zijn. Vanzelfsprekend is het festival weer gratis toegankelijk en ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Aanvang: 14.00 uur.

Het volledige programma zal de komende weken bekend gemaakt worden via de Facebookpagina Delta Calluna.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.