Negentiende GAP 55+Tennistoernooi

NIEUWLEUSEN – Tennisvereniging Nieuwleusen houdt van 19 t/m 25 augustus voor de 19e keer haar GAP 55+ tennistoernooi. Dit toernooi is voor spelers/speelsters die de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt. Ook is er een categorie voor 65+. Er wordt gespeeld in de sterktes 5, 6, 7 en 8 voor de 55+ zowel enkel als dubbel en voor de 65+ is dit alleen HD,DD en GD sterktes 6, 7 en 8.

Na de vorige editie in 2018, waar circa 98 deelnemers act de présence gaven, verwacht de organisatiecommissie onder leiding van Gerda Mulder dit jaar een vergelijkbaar aantal spelers en speelsters. Tot heden hebben zich circa 45 deelnemers gemeld en de verwachting is dat dit aantal tot circa honderd zal oplopen. Gebruikelijk is dat zich de laatste twee weken voorafgaande aan de sluitingsdatum van inschrijving – 10 augustus – veel deelnemers nog melden.

Deelnemers komen uit de regio maar ook bijvoorbeeld uit Noord-Holland en Drenthe. Er is net als andere jaren ook nu gelegenheid tot kamperen op het tennispark en hier maken elk jaar weer een aantal deelnemers met veel plezier gebruik van.

De organiserende vereniging TV Nieuwleusen is maar wat blij met haar sponsor: GAP Engineering & Project Managent, die dus alweer voor de 19e keer op rij dit toernooi sponsort. Wellicht een unicum in deze regio. Eventuele opgave kan dus t/m 10 augustus a.s. en wel via de website
of via het e-mail adres van Gerda Mulder: gerdamulder27@xs4all.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.