Zomerzangavonden in Lemele

LEMELE – Zondagavond 30 juni wordt de eerste zomerzangavond gehouden in de Ichthuskerk in Lemele. Deze avond wordt verzorgd door het koor De Lofstem uit Lemele.

Bezoekers kunnen tijdens de dienst liederen kiezen uit het blauwe boekje. Hierin staan de mooiste liederen van het nieuwe Liedboek, de bundel van Johannes de Heer, de Evangelische liedbundel en een groot aantal Opwekkingsliederen.

Er staan zeven avonden gepland: 30 juni, 21 juli, 4 en 18 augustus 1 en 15 september. De zang wordt begeleid door het prachtige Reil-orgel en de avonden beginnen om 19.00 uur. In de herfst wordt op 10 november nog een allerlaatste herfstzangavond georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.