Home / / Jongenskoor Dalfsen geeft zomerconcert

Jongenskoor Dalfsen geeft zomerconcert

DALFSEN – Jongenskoor Dalfsen geeft zaterdag 22 juni het jaarlijkse zomerconcert in de Grote Kerk in Dalfsen. Het programma van het zomerconcert is net als andere jaren weer heel afwisselend. Naast enkele klassieke koorwerken, met onder meer een Coronation Anthem van Handel, is er ook muziek uit het lichtere genre te horen.

Adriaan Koops verzorgt de begeleiding. Enkele jongens uit de opleiding zullen een presentatie van hun beste kunnen geven. Net als de traditionele kerstuitvoeringen eind december, is ook het JKD-zomerconcert in juni voor veel mensen een begrip geworden. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is vrij, er is een collecte bij de uitgang.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.