Zomeravondconcert De Broederband

BEERZERVELD – Muziek- en drumbandvereniging De Broederband Beerzerveld geeft zaterdag 22 juni haar zomeravondconcert op het prachtige landgoed Beerze aan de Beerzerpoort in Beerze. Het fanfareorkest heeft met de leerlingen een gevarieerd programma ingestudeerd met eigentijdse muziek, zoals Mama Mia, Halleluja, Londonderry Air en The Greatest Showman, kortom voor elk wat wils.

Ook de drumband onder leiding van Yannick Bergevoet zal met luke muziek van zich laten horen. De algehele leiding is bij dirigent Jan Jager in goede handen. Het concert begint om 19.30 uur. Toegang gratis. Ter bestrijding van de onkosten staat bij de uitgang de welbekende trom voor een gift. Bij slechte weersomstandigheden zal het concert niet doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.