Home / / Zomeravondconcert De Broederband

Zomeravondconcert De Broederband

BEERZERVELD – Muziek- en drumbandvereniging De Broederband Beerzerveld geeft zaterdag 22 juni haar zomeravondconcert op het prachtige landgoed Beerze aan de Beerzerpoort in Beerze. Het fanfareorkest heeft met de leerlingen een gevarieerd programma ingestudeerd met eigentijdse muziek, zoals Mama Mia, Halleluja, Londonderry Air en The Greatest Showman, kortom voor elk wat wils.

Ook de drumband onder leiding van Yannick Bergevoet zal met luke muziek van zich laten horen. De algehele leiding is bij dirigent Jan Jager in goede handen. Het concert begint om 19.30 uur. Toegang gratis. Ter bestrijding van de onkosten staat bij de uitgang de welbekende trom voor een gift. Bij slechte weersomstandigheden zal het concert niet doorgaan.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.