Zoekplaatje van de week

Opnieuw een foto van de opening van het Groene Kruisgebouw in Dalfsen in februari 1962. Naar aanleiding van zoekplaatje 439 (haw_60237) in week 14 hebben we (via Jan Rosink van de Historische Kring Dalfsen) al een aantal (achter-)namen gekregen van de heer D. Bosscher uit Dalfsen, n.l. (v.l.n.r.): ? Sikkes, ? Kleve, Kloosterman? en juffrouw ? Loman? De persoon rechts is nog (geheel) onbekend. Wie helpt ons aan de nog onbekende (voor-)namen en/of kan namen (met vraagteken) bevestigen?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 42 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Opnieuw dank aan mevr. Stegema-Veldman uit Ommen voor de informatie over het vorige zoekplaatje (haw_56743, twee mannen bij behandeling uitbreidingsplan in 1964 in Ommen) uit deze reeks, gepubliceerd in week 24: “De man rechts is Dirk Stegeman”.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_60234 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autax Ommen, hét adres voor berging, transport, pechhulp, autoservice en regulier taxivervoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.