Zoekplaatje van de week

Op 26 maart 1968 maakte G. Terra, die rond 1936 begon als fotograaf aan de Voorbrug 13 in Ommen, deze foto. Dat wil zeggen, het is een uitsnede van een grotere foto waarvan we – afhankelijk van eventuele reacties – het tweede deel mogelijk later publiceren. We zijn benieuwd of er nog personen worden herkend, waar de foto is gemaakt en wat de aanleiding was voor het maken van deze foto. Wie helpt?

Blij verrast zijn we met de informatie van mevr. Stegema-Veldman uit Ommen over het vorig zoekplaatje (zes deelnemers aan revue in de jaren 30) uit deze reeks, gepubliceerd in week 23: v.l.n.r. bovenste rij: Tini Veldman (zus van mevr. Stegema-Veldman), Gerrie Wagenaar en Jopie de Vries; onderste rij: Annie Peters?, Hennie Lefferts en een meisje van Paping?

Reacties met vermelding van archiefnummer IJ0005 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Camping de Koeksebelt, daar is het goed toeven en gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.