Zoekplaatje van de week

Uit de collectie van de familie Kramer uit Ommen een foto van zes deelnemers aan een revue. De foto is vermoedelijk gemaakt in de jaren 30 in de toneelzaal van hotel de Zon in Ommen. Hoewel het waarschijnlijk moeilijk wordt om nog namen te achterhalen doen we toch een poging daartoe. Wie helpt? De foto is – om de gezichten naar voren te halen – gemonteerd, op de originele foto staan de deelnemers naast elkaar.

Met dank aan Peter Kramer voor de informatie over het vorig zoekplaatje (man met jachtgeweer, pijp en verrekijker, mogelijk Gerrit Bloem) uit deze reeks: De persoon op deze foto is met zekerheid niet Gerrit Bloem, de zoon van notaris Bloem. Helaas is ook bij Peter niet bekend wie de persoon wel is, suggesties (met vermelding van FG0158) zijn alsnog zeer welkom.

Reacties met vermelding van archiefnummer ID0065 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.
Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autobedrijf Bouwman, een vertrouwd adres waar uw Citroën & Peugeot in optimale conditie wordt gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.