Zoekplaatje van de week

“Raadsleden en secretaris”, “gemeente Dalfsen” en “maart 1969” staat bij deze foto vermeld. De man met de ambtsketen rechts is Jan Maarten Egbert Volgers, die van 1963 tot 1978 burgemeester van Dalfsen was. Wij willen graag weten wat de aanleiding was (officiële plechtigheid) voor het maken van deze foto en wie de andere twee mannen zijn. Wie helpt?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 40 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

We hebben helaas geen reactie gehad op het vorige zoekplaatje (haw_55775, 2 mannen bij de Pacton in Ommen in 1963) in deze reeks.
Met dank aan mevr. Annie Boshoeve-Kleinlugtenbeld voor de informatie, aangeleverd via Jennie Ekkelkamp-Kamphuis en gepubliceerd in week 20, over het voorlaatste zoekplaatje (haw_59306, week 18, mevr. Wilmans) uit deze reeks.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_60798 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.
Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Taxi Steen, een familiebedrijf dat kwaliteit en persoonlijke benadering van de passagier hoog in het vaandel heeft staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.