Zeskamp in Witharen

WITHAREN – Oranjevereniging Witharen houdt zaterdag 29 juni haar jaarlijkse Zeskamp naast de school in Witharen. Om 11.00 uur zal Wethouder Scheele uit Ommen de opening verrichten, waarna het spektakel kan losbarsten. Er zijn verschillende spelen, onder andere een stormbaan. Elk jaar wordt er weer sportief gestreden om de felbegeerde wisselbeker. Dit jaar zal het Zeskampteam de titel moeten verdedigen. Tijdens de voorbesprekingen is overlegd de spelen niet bekend te maken.

’s Avonds vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de ’tent’ naast school. Hier zal de theorieronde gespeeld worden, welke meetelt bij de puntentelling van de Zeskamp. Hierna wordt er een playbackshow gehouden voor alle leeftijdscategorieën. Na dit alles zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.