Workshop tuin-, bloemen- en macrofotografie in Ommen

OMMEN – Op zaterdag 22 juni geeft Dook van Gils een workshop tuin-, bloemen- en macrofotografie in de 1,5 hectare grote beeldentuin van Atelier Witharen.

Daar is in deze tijd van het jaar fotografisch van alles te beleven: de goed onderhouden tuin met mooie borders die vol bloemen in prachtige kleuren staan, kikkers en libellen bij de vijver, een waterval en natuurlijk kunst.

Het zijn ingredi├źnten voor een ochtend heerlijk fotograferen. Het fotograferen van een enkele bloem gaat de meeste mensen nog wel goed af, maar hoe zet je een border het mooist op de foto? Dat valt soms nog wel tegen. Dus hoe doe je dat nu het best? En macrofotografie, wat is dat nu precies en hoe werkt dat? Dook van Gils geeft aanwijzingen en tips om tot een zo goed mogelijk fotoresultaat te komen.

De workshop begint om 9.30 uur bij Atelier Witharen aan de Witharenweg 24 in Witharen en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De kosten zijn 24,50 euro, inclusief koffie/thee en fototips. Het maximum aantal deelnemers is 15. Opgeven kan via www.dookvangils.nl of via 06-15277770.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.