Workshop persberichten schrijven

DALFSEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen nodigt vertegenwoordigers van organisaties/verenigingen en stichtingen uit om deel te nemen aan de workshop ‘Hoe schrijf ik een goed persbericht?’ De workshop zal plaatsvinden op woensdag 26 juni om 19.30 uur in Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58 te Lemelerveld.

Wat is een goed persbericht, wat zijn de do’s en dont’s, waar kijkt de redactie naar? Denk als een journalist als je regelmatig persberichten schrijft. De workshop wordt gegeven door Hans Keesmaat, journalist en tekstschrijver uit Nieuwleusen. Hans heeft jarenlange ervaring als journalist voor dagbladen en huis-aan-huis bladen. Daarnaast schrijft hij voor week- en maandbladen, bedrijfsmagazines en bedrijfswebsites. Aanmelden kan tot 24 juni via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.