Workshop paneel schilderen

LEMELERVELD – De activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek houdt woensdag 12 juni een workshop Houten paneel schilderen onder leiding van kunstenares Bertina Tilma. Zij zal iedereen stap voor stap op ieders tempo begeleiden tijdens het schetsen en schilderen. Het resultaat wordt realistisch, zeer vrolijk of komisch. Er wordt geschilderd op een paneel van 40 x 40 cm steigerhout. Geschikt voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. De cursisten schilderen aan de hand van voorbeelden van onder andere boerderijdieren en bloemen, maar mogen ook zelf voorbeelden van onderwerpen meenemen. Er worden verschillende technieken geleerd en de cursisten krijgen advies op maat tijdens het schilderen.
De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Kosten: 29,50 euro, inclusief koffie/thee. Opgave: info@kulturhuslemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.