Workshop ‘Bloemenweides’

OMMEN – Landschap Overijssel verzorgt zaterdag 13 juli in Ommen een workshop ‘Bloemenweides’. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over aanleg, ontwikkeling en beheer van een bloemenweide. Een vooropleiding is niet nodig.

Wil jij ook een bloemenweide ontwikkelen of aanleggen? Misschien heb je al een bloemrijk grasland en wil je deze graag verder ontwikkelen? Of wil je samen met buurtbewoners een bloemrijke berm of bloemenlint aanleggen? In deze cursus krijg je advies en tips! De workshop bestaat uit een ochtendprogramma binnen en een middagprogramma buiten. Naast een theoretisch gedeelte wordt (in de middag) ook gekeken naar een aantal praktijkvoorbeelden en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.
De workshop ‘Bloemenweides’ op 13 juli duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Locatie is Landgoed Den Woesten Heide in Ommen. De workshop is voor vrijwilligers van Landschap Overijssel 40 euro, voor niet-vrijwilligers 75 euro. De dag is inclusief lunch en lesmateriaal. Meedoen? Schrijf je dan snel in via http://kennisrijk.landschapoverijssel.nl/workshops/bloemenweides.

Foto: Wim Weijerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.