‘Wandelvierdaagse Ommen was tóp!’

OMMEN – Met ruim 1400 enthousiaste deelnemers, een gezellige sfeer en de nodige mazzel met het weer is de 9e editie van de Wandelvierdaagse Ommen van 3 t/m 6 juni een groot succes geworden.

Door de weervoorspellingen bleef het dinsdag van uur tot uur spannend of de organisatie de vierdaagse door konden laten gaan, maar gelukkig kwam het slechte weer pas later die avond.
Woensdag zag de organisatie zich genoodzaakt enkele routes aan te passen, dit in verband met de chaos in het bos veroorzaakt door de windhoos in Alteveer. Hetzelfde gold voor donderdag in verband met de kans op vallende takken.

Het defilé, dat donderdagavond plaatsvond, was weer geweldig, zo liet de tevreden organisatie na afloop weten. “Een enthousiaste sfeer, mooi weer en leuke verklede groepen!” De eerste prijs ging naar school Hoogengraven, met het thema’ Hoogengraven wij bruisen van groen en creativiteit’.
De wandelvierdaagse Ommen heeft een bedrag van 1000 euro opgebracht voor het goede doel Camo& Friends 4 SMA.
Bij de organisatie borrelt en bruist het al een beetje met ideeën voor volgend jaar, als de wandelvierdaagse het decennium gaat vieren.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.