Wandeling door Enbertsdijksvenen

OMMEN/KLOOSTERHAAR – Wijz Welzijn Ommen houdt donderdag 27 juni een wandeling door natuurreservaat Enbertsdijksvenen bij Kloosterhaar. Onder leiding van Hein Kuiper wordt dit voor Nederland zo unieke hoogveengebied verkend. De Enbertsdijksvenen is een 1800 hectare groot gebied met een deel levend hoogveen afgewisseld met zandharen die overgaan in vochtige heide gebieden. Hein Kuiper is nauw betrokken geweest bij de herinrichting van dit gebied en weet dus als geen ander alle in en outs van dit proces.

Deelname aan de wandeling is voor eigen risico en de kosten zijn 1,50 euro p.p. Om 09.00 uur verzamelen op de Voormars in Ommen. De wandeling start om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de rechterkant van de Dorpsstraat in Kloosterhaar. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken in het dorpshuis, ’t Haarschut, Dorpsstraat 17 in Kloosterhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.