Home / / Lightswitchavond in Dalfsen ‘bijzondere ervaring’

Lightswitchavond in Dalfsen ‘bijzondere ervaring’

DALFSEN – Wie van een avond gezelligheid, natuur, geloof en diepgang houdt, krijgt tijdens een Lightswitchavond alle ingrediënten aangereikt. Dat heeft ook een groepje ‘zussen’ ervaren toen zij vorige week een eerste Lume-wandeling mocht beleven.

“Wat was het gaaf om dit met elkaar als zussen mee te maken! Ontmoeten, stil zijn, gesprek, diepgang, vertrouwen, lol, buiten de comfortzone en met elkaar in gesprek tijdens een wandeling van ongeveer acht kilometer. Ondertussen genoten we van de mooie omgeving. Ja, het was een bijzondere avond!”, laten de dames uit de GKv’s en NGK weten.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.