Vernieuwde praktijk De Kapstok opent deuren in Dalfsen

Advertorial

DALFSEN – Contextueel therapeut Tineke van der Keijl opende vorige week dinsdag op enthousiaste wijze haar vernieuwde praktijk aan de Vriesenhof 17 te Dalfsen. Niet alleen volwassenen zijn bij haar welkom maar ook voor kinderen en jongeren heeft zij een mooi aanbod.

Er is in alle gevallen aandacht voor het gehele gezin: de context waarin iemand zich bevindt is de leidraad voor alle vormen van hulp. Want dat is de kracht van deze praktijk, de therapie richt zich op alle aspecten van het dagelijkse gezins- en familieleven. Tineke wordt oprecht blij van gezinnen die door diverse gesprekken hun patronen gaan veranderen en weer in een situatie terechtkomen waar ieder gezinslid zich weer veilig thuis kan voelen.

Om dit te bereiken biedt de Kapstok: Individuele therapie voor volwassenen, jongeren en kinderen.
Relatietherapie, Opvoedondersteuning, Begeleiding bij scheiden en kinderen. Kindergroepen Verf je Sterk! met de stoere schilder en Kanjer Kwassie voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Vanwege de grote vraag naar een hulpaanbod voor jongere kinderen start er in september een groep Speel je Sterk! voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Benieuwd wat de Kapstok voor u kan betekenen? Voor nadere informatie en contact: www.de-kapstok.nl of bel 06 22 60 36 93.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.