Vaatje haring brengt 20.070 euro op – Succesvolle 6e editie Vechtdal Haringparty

.

OMMEN – Op donderdagmiddag 20 juni 2019 vond de zesde editie plaats van de Vechtdal Haringparty op het Landgoed het Laer in Ommen. Rasondernemer en voorzitter MKB-Nederland Jacco Vonhof vertelde als gastspreker over het huidige ondernemersklimaat. Aansluitend is traditiegetrouw tijdens de Vechtdal Haringparty het eerste vaatje haring geveild. De opbrengst van de veiling is 20.070 euro en is geschonken aan de twee voedselbanken in het Vechtdal. Na afloop van de veiling hebben de voedselbanken Hardenberg-Ommen en Dalfsen-Nieuwleusen de cheque in ontvangst genomen uit handen van Ron Nijhof, voorzitter van de stichting Vechtdal Haringparty. De Voedselbanken in het Vechtdal: “We zijn ontzettend dankbaar voor dit enorme bedrag. Dit geld gebruiken we om mensen en gezinnen in het Vechtdal te voorzien van voedselpakketten. Geweldig, dank jullie wel!”

Goede opbrengst veiling

De veiling van de haring ging volgens een Amerikaans veilingsysteem waarbij met kleine bedragen geboden kan worden en de bieders het bedrag betalen dat ze zelf extra bieden. Gezamenlijk hebben alle bieders 20.070 euro voor de voedselbanken in het Vechtdal bijeen gebracht.

Bestuur Vechtdal Haringparty trots

Ron Nijhof, voorzitter stichting Vechtdal Haringparty: “Ook deze editie kwam bestuurlijk en ondernemend Vechtdal weer samen op het prachtige Landgoed Het Laer. De sfeer was weer goed! Samen met de andere vijf initiatiefnemers kijken we met trots terug op deze zesde editie van de Vechtdal Haringparty. We mochten in totaal zo’n 380 gasten ontvangen. Fantastisch! En daarmee hebben we samen geproost op ons mooie en krachtige Vechtdal.”

Samenwerken in de regio

De Vechtdal Haringparty is gezamenlijk initiatief van de volgende zes bedrijven uit het Vechtdal: Moderna Textielservice, De Zon Hotel & Restaurant, Morrenhof – Jansen installatiebedrijven, de Jong en Laan accountants, Vrieling Adviesgroep en Webstores Digital partner. De initiatiefnemers willen met de Vechtdal Haringparty de samenwerking tussen bedrijven uit de regio bevorderen, maar ook de contacten met de politiek verbeteren. Door krachten te bundelen wordt deze regio nog beter op de kaart gezet

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.