Tweede Kamerlid Hilde Palland-Mulder aanwezig op politiek spreekuur in Vilsteren

VILSTEREN – De uitslag van de Europese verkiezingen luiden een nieuwe toekomst in voor Tweede Kamerlid Malik Azmani. Na zijn afscheid van de Tweede Kamer gaat hij Nederland en natuurlijk ook het Vechtdal vertegenwoordigen in het Europese parlement. Dat betekent niet dat hij stopt met de inmiddels traditionele spreekuren in het Vechtdal, al is hij tijdens eerstvolgende editie op 15 juni niet aanwezig. Voor die ene keer wordt hij vervangen door Hilde Palland-Mulder.

Hilde Palland-Mulder, geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Hanzestad Kampen, is op 29 mei 2019 beëdigd tot Tweede Kamerlid voor het CDA. Daarmee is zij na Pieter Omzigt en Maurits von Martels het derde Overijsselse kamerlid namens het CDA. “Ik vind het een hele eer om volksvertegenwoordiger vanuit onze regio en provincie den haag te zijn. Ik kijk er naar uit om samen met Pieter en Maurits de zaken die in Overijssel spelen ook daar op de agenda te zetten”, vertelt ze. “Daarom vind ik het ook goed en leuk om deze keer ‘in de vallen’ voor Malik Azmani bij het spreekuur van Maurits en Malik in de regio”, zegt Van Palland.

Met haar achtergrond als (aanbestedings)jurist, lokale ervaring als voormalig fractievoorzitter in de gemeenteraad van Kampen, praktische inslag als zelfstandig ondernemer en nuchtere Overijsselse aard wil ze graag bijdragen aan een slagvaardig parlement. Von Martels en Azmani zijn blij met hun enthousiaste en gedreven collega. “Heel mooi dat ze mij ditmaal wil vervangen”, vindt Azmani. “Hoe meer mensen het Vechtdal leren kennen en weten wat hier leeft, des te beter.” Ook nieuwsgierig naar Hilde Palland-Mulder of vragen voor Maurits von Martels? Kom dan op zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 12:00 uur naar Herberg de Klomp in Vilsteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.