Turnsters GVN pakken medailles

NIEUWLEUSEN/HENGELO – In Hengelo werden zaterdag de individuele toestelkampioenschappen regio Oost gehouden. Dit was het niveau eerste tot en met vierde divisie. GVN uit Nieuwleusen was hier vertegenwoordigd met een aantal turnsters en sleepte de nodige medailles in de wacht.

De turnsters Elize Vedder en Merel Benne mogen komend seizoen uitkomen op een hoger niveau. Om dit eens te proberen mogen jonge turnsters meedoen aan deze wedstrijden. De laatste weken zijn er oefeningen in elkaar gezet en het resultaat was uitstekend. Elize werd eerste op sprong en derde op vloer. Merel werd derde op sprong en tweede op balk. Een resultaat waar beide turnsters zeer tevreden mee waren.

Bij de senioren hebben Sterre Bartels, Luna Sterken, Julia Vasse en Carlijn Beernink als senioren in de 3de divisie geturnd. De dames zijn niet in de prijzen gevallen, maar hebben een leuke vlotte wedstrijd geturnd. Waarbij het vooral prettig was om de oefeningen aan het einde van het seizoen nog eens voor een jury te kunnen turnen. Voor deze dames zit het seizoen erop.

Wel komt er nog een groot toernooi voor andere turnsters van GVN. Op zaterdag 15 en zondag 16 juni zal er in De Spil in Nieuwleusen een groot turntoernooi zijn waarbij GVN als gastheer optreedt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.