‘Swing and Sing Concert’ Vocalicious en Soli Deo Gloria

OMMEN – Popkoor Vocalicious en het fanfareorkest van Soli Deo Gloria Ommen geven zaterdag 29 juni in de sporthal van De Carrousel te Ommen een swingend concert vol populaire popsongs.
Beide verenigingen zijn al druk aan het oefenen voor dit concert, waarbij ze apart, maar ook gezamenlijk zullen optreden met een bijna volledig vernieuwd repertoire. De meer dan honderd muzikanten zetten nog een keer hun beste beentje voor, waarna ze kunnen bijkomen tijdens de welverdiende zomerstop.

Het concert in de tot muziektempel omgebouwde sporthal van De Carrousel begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). De online kaartverkoop is gestart. Via de site www.popkoorvocalicious.nl of www.sdgommen.nl kunt u kaarten bestellen. In de voorverkoop betaalt u 10 euro en aan de zaal 12,50 euro per kaartje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.