Home / / SV Nieuwleusen JO11-4 kampioen

SV Nieuwleusen JO11-4 kampioen

NIEUWLEUSEN – Team JO11-4 blonk dit jaar uit door de wedstrijden met grote overmacht te winnen, 11-1, 6-0, 12-0 waren geen uitzonderingen. De spelers in de voorhoede en het middenveld zorgden voor deze mega uitslagen en werden gevormd door Dani, Max, Jan, Loek, Hristo, Louis, Jesse en Roan. In verdedigend opzicht werd er fraai werk neergezet door de achterhoede, Jens en Christian, en niet te vergeten het vakwerk onder de lat door keeper Kevin. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen Hellendoorn werd wederom overtuigend gewonnen met een 12-0 zege. Conclusie: JO11-4 is een overtuigend kampioen geworden van dit seizoen met uitmuntend teamwerk onder een deskundige trainer en met inzet van een enthousiaste leiding.

Achter v.l.n.r.: Max Konterman, Pieter Courtz (trainer), Jens Uilen, Ronnie Klosse (leider), Jesse Schuurman, Dani Eijkenaar, Christian Klappe, Hristo Knol. Voor v.l.n.r.: Loek Veerbeek, Louis Ekkel, Kevin Courtz, Roan Klosse en Jan Mulder

Lees ook

Kelvin Bonhof nieuwe trainer V.V. Lemelerveld

LEMELERVELD – Kelvin Bonhof (32) wordt met ingang van het seizoen 2021/22 de nieuwe trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.