Home / / SV Dalfsen begonnen aan opknappen kantine
.

SV Dalfsen begonnen aan opknappen kantine

DALFSEN – Vrijwilligers van SV Dalfsen zijn zaterdagochtend begonnen met de werkzaamheden aan de kantine. In een paar uur tijd zijn zowel de vloer als het plafond verwijderd, evenals de oude sluiting van het podium.

De kantine van SV Dalfsen krijgt deze zomer een facelift. Er komt onder meer een geheel nieuw interieur, het podium wordt meer bij de kantine betrokken en de audiovisuele installaties worden vervangen. Als alles meezit zijn alle werkzaamheden voor aanvang van het nieuwe seizoen afgerond.

Lees ook

Gratis groentezaad voor scholen en kinderopvang uit Ommen

OMMEN – Scholen en kinderopvangorganisaties uit Ommen kunnen kosteloos groentezaden en een bijbehorend lespakket aanvragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.