Spelenkar voor de zomer nog een paar weken actief

OMMEN – Komende weken is de spelenkar weer op pad. Een bakfiets boordevol met spelmateriaal. Dennis Kwakkel, de buurtsportcoach in dienst van Wijz Welzijn zoekt veldjes en speeltuinen op om het samen spelen te promoten.
Dit jaar is er een schema opgesteld om alle wijken in Ommen te bedienen. Elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur is Dennis te vinden in Ommen. Daar organiseert hij ter plekke kleinschalige activiteiten rondom de spelenkar.
Als het weer het toelaat is de spelenkar de komende tijd te vinden op de volgende locaties:

12 juni: Veld tegenover OJC Punt
19 juni: Dante – Tureluur (naast De Dennekamp)
26 juni: Strangen – Koekoeksbloemstraat
3 juli: Alteveer – Rembrandtstraat
10 juli: Centrum – Baron van Fridaghstraat (naast Guido de Bres).

Updates in verband met het weer worden gegeven via de facebookpagina Dennis Buurtsportcoach. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dennis Kwakkel: d.kwakkel@wijz.nu of via: 06-10495997

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.