Home / / Solide Personeel helpt bij het zoeken naar een nieuwe baan

Solide Personeel helpt bij het zoeken naar een nieuwe baan

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Ben jij werkzoekende, net klaar met school of toe aan een carrièreswitch? Solide Personeel kan jou helpen bij het vinden van een leuke baan of een verandering in jouw verdere loopbaan.

Met als thema ‘Samen op zoek naar JOUW nieuwe baan’ organiseert Solide Personeel uit Nieuwleusen in samenwerking met het UWV – Werkgeversservicepunt Regio Zwolle een bijeenkomst waar werkzoekenden en gerenommeerde werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Veel werkzoekenden weten namelijk niet wat Nieuwleusen en de regio aan prachtige bedrijven te bieden heeft. Dus pak die kans met het vooruitzicht op een vaste baan. Overigens kan Solide Personeel jou ook ondersteunen bij om- of bijscholing.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de mogelijkheid om in één op één gesprekken jezelf te presenteren aan de deelnemende werkgevers. En op hun beurt vertellen zij wat het bedrijf jou te bieden heeft. Zonder poespas, gewoon aan de statafel een praatje maken. Wie weet zit die droombaan er tussen, waar je al zo lang naar op zoek bent!

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 juni, van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie is het kantoor van Solide Personeel aan de Burg. Backxlaan 15 in Nieuwleusen. Het enige dat je meeneemt is jouw CV en natuurlijk een goed humeur. Wij zorgen vanzelfsprekend voor de koffie!

De volgende bedrijven uit Nieuwleusen nemen deel: ARCABO Chaletbouw, Selecsys B.V., Metselbedrijf Vegtron, Luinstra Watermanagement, Klok Dakkapellen, Wegrestaurant De Lichtmis. En uit de regio: TIFA Lemele, Regionaal Techniek Centrum Hardenberg, Lagemaat Sloopwerken Heerde en Lenferink M.V.A. Zwolle.

Spontaan binnen lopen is geen probleem, maar we vinden het wel fijn als je je vooraf aanmeldt door een mail te sturen naar info@solidepersoneel.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Bianca van Dijk of Jolanda Zijlstra van Solide Personeel op 0529 – 48 44 18.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.