Rommelmarkt voor goed doel

OMMEN – Zaterdag 6 juli wordt aan de Van Ruisdaelstraat 31 te Ommen een rommelmarkt gehouden voor het goede doel. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 9.30 en 16.00 uur. De opbrengst komt de kinderen in Rwanda ten goede. De markt wordt georganiseerd door twee Ommenaren die dit jaar deelnemen aan de Muskathlon. Wie nog spullen heeft die geschikt zijn voor de rommelmarkt, mag deze tevoren naar het genoemde adres brengen.
Voor de kinderen tot 8 jaar staat een springkussen klaar, verder is er tussen 10.00 en 12.00 schminken. Bezoekers zijn ook welkom om alleen gezellig langs te komen voor een kop koffie met cake of een broodje hamburger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.