Rommelmarkt CBS Het Kompas

NIEUWLEUSEN – CBS Het Kompas, Petersweg 2 te Nieuwleusen, houdt zaterdag 15 juni van 10.00 tot 13.00 uur haar tweejaarlijkse rommelmarkt. Evenals voorgaande jaren worden hier mooie rommelmarktspullen, tweedehands (merk-) kinderkleding en speelgoed verkocht.

De klusgroep van het Kompas heeft zichzelf wederom overtroffen en de betrokkenheid van de ouders van de schoolkinderen is enorm Er zijn dit jaar zo mogelijk nog mooiere houten meubels en items gemaakt voor de verkoop per opbod dan voorgaande jaren. Daarnaast hebben vele lokale ondernemers en winkeliers de rommelmarkt genereus gesponsord met fantastische prijzen voor het Rad van Fortuin. Samen met de vele (oud-Hollandse) spelletjes en een uitgebreid aanbod eigengemaakte culinaire lekkernijen belooft het een rommelmarkt als vanouds te worden.
De opbrengst van de rommelmarkt zal besteed worden aan het realiseren van een groen schoolplein aan de Petersweg. De plannen hiervoor zijn in een vergevorderd stadium. Het groene schoolplein past uitstekend bij de identiteit, het Daltononderwijs, van de school en is een uitbreiding van de twee jaar geleden gerealiseerde schooltuin. Het groene schoolplein wordt een waar speel- en leerlandschap. Een soort buitenlokaal, waar kinderen op zoek gaan naar insecten, waar ze kunnen ontdekken en zich kunnen verwonderen. Een schoolplein waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren, zich kunnen verstoppen achter bomen en struiken. Een maquette van het groene schoolplein is te bewonderen bij een van de kramen op de rommelmarkt.
Daarnaast zal een deel van de opbrengst besteed worden aan het goede doel Medgidia. Meer informatie: https://hetkompas.pco-n.nl/  of www.facebook.com/HetKompasNWL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.