Rommelmarkt CBS Het Kompas groot succes

NIEUWLEUSEN – Met een opbrengst van naar schatting 6.000 euro heeft de rommelmarkt van CBS Het Kompas de verwachtingen weer overtroffen. Het bedrag komt ten goede aan het nieuw te realiseren groene schoolplein op Het Kompas en aan het goede doel Medgidia.

Ruim 55 betrokken vrijwilligers, meer dan 500 bezoekers en een prachtige opbrengst, die ten goede komt aan het nieuw te realiseren groene schoolplein op het Kompas en aan het goede doel Medgidia. Het is een rommelmarkt met een gouden randje geworden.

“We zijn ontzettend blij met de vele ouders en vrijwilligers die de rommelmarkt tot zo’n mooi succes hebben gemaakt”, aldus Gerlof Smit, directeur van CBS Het Kompas.

“De samenwerking met de buurtvereniging Ruitenveen is eveneens hartverwarmend. Zelfs buurtbewoners die geen kinderen meer op Het Kompas hebben, hebben meegewerkt aan de rommelmarkt. De betrokkenheid en saamhorigheid is groot. Dit is waar het Kompas bekend om staat: een kleine school die ontzettend sterk is door de hoge ouderbetrokkenheid en de mooie samenwerking met de buurt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.