Roggendorf security ondersteunt Oosterveen’s Ashford Formula racing

NIEUWLEUSEN – Michael Roggendorf heeft zich met Roggendorf security verbonden aan Oosterveen’s Ashford Formula racing team uit Nieuwleusen, dat met Jeroen Hilster uitkomt in de top van de SuperCup600 van het Open Nederlands Kampioenschap.

Roggendorf security is een bedrijf dat totaal beveiliging aanbiedt in heel Overijssel. Het bedrijf met vestigingen in Ommen en Zwolle is vooral bekend door zijn mobiele surveillance op veel industrieterrein in de wijde regio. Naast deze surveillance verkoopt, installeert en beheert men ook camerasystemen en controleert het bedrijf blusmiddelen. De beveiligingsdienst richt zich hoofdzakelijk op Overijssel, terwijl de camera systemen in heel het land en de ons omringende landen verkocht en geïnstalleerd worden.

Michael Roggendorf is race fanaat en heeft zelf ook veel motor gereden. “De laatste tijd komt daar helaas te weinig van vanwege drukke werkzaamheden, maar hij geniet wel van een dag motorsport kijken op Assen.” meldt hij tussen de races door. Hij vindt het geweldig hoe een klein groepje mensen zo’n professioneel team op poten kan zetten. Aangezien hij met zijn bedrijf ook professionaliteit nastreeft is hij blij in te kunnen stappen als sponsor van dit team. Met zijn bedrijf werkt hij ook graag aan verbeteringen, zo gaat tegenwoordig alles digitaal en rijden zijn auto’s op schone diesel.

Chris Wienen is in zijn nopjes met deze sponsor “Het is belangrijk om met ons team sponsoren uit de regio te binden die landelijk opereren en daar is Roggendorf security er één van.”

Michael Roggendorf (l) en Chris Wienen (r) teammanager (Foto: Karel Branten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.