Roel Gaasbeek opnieuw kampioen

OMMEN – Opnieuw is Roel Gaasbeek, die traint bij de Ommense sportschool Sportrijk fit & gezond, twee maal Nederlands Kampioen geworden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Masters 2019, die op 17, 18 en 19 mei in Gouda hebben plaatsgevonden.

Deze NK Masters 2019 vond plaats in de open lucht en gelukkig was het prachtig weer. De wedstrijden werden gehost door Atletiek Vereniging Gouda. Er waren drie dagen voor de kampioenschappen uitgetrokken om alle disciplines aan bod te laten komen. Van hardlopen, discuswerpen tot hordelopen, hoogspringen en kogelstoten en meer.

En zo werd Roel Nederlands Kampioen op de 100 m hardlopen senioren in een mooie 16,47 seconde. Ook bij de 200 m, die hij liep in 35,58 sec, behaalde hij de eerste plaats en werd opnieuw Nederlands Kampioen. Op de 400 m wist hij ook nog eens de tweede plaats te behalen. Geweldige prestaties voor de sportieve Ommenaar, die vaak te vinden is in de sportschool en nog steeds het vuurtje brandend weet te houden en door te geven door Running lessen te geven aan een groep enthousiaste Sportrijk hardlopers.

Naast de nodige voldoening laten de resultaten van Roel zien, dat sporten geen leeftijdsgrenzen kent en goed is voor jong en oud. Als het aan hem ligt, komen veel meer mensen in beweging. Want of je nou kampioen wordt of niet, door sporten voel je je goed en als je het samen met anderen doet, is het ook nog eens heel gezellig. In ieder geval heeft de jarenlange passie voor sport Roel al vele gouden en andere medailles opgeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.