Home / / Rockmusical ‘Old man on the frontporch’ weergaloos succes

Rockmusical ‘Old man on the frontporch’ weergaloos succes

DALFSEN – Ook de tweede voorstelling van rockmusical ‘Old man on the frontporch’, die zaterdag in het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK) in theater De Stoomfabriek in Dalfsen gehouden werd, is een weergaloos succes geworden.

De voorstelling van Dalfsenaar Henri Grootenhuis was al binnen enkele dagen compleet uitverkocht. Samen met zijn straatmuziekband The Boothill Stompers, enkele gastacteurs, danseressen en zijn cigar box gitaar band The New American Farmers, nam Grootenhuis de toeschouwers mee op een muzikale ontdekkingstocht gekenmerkt door zang, dans, grappige sketches, de geur van vers geplukt katoen en illegaal gestookt moonshine.

Voor meer informatie over WAK: www.dalfsen.nl

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.