Rijbewijskeuringen in Dalfsen

DALFSEN – Op 12 juli, 16 augustus en 20 september kunnen automobilisten zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Woonzorgcentrum Rosengaerde, Pastoriestraat 1 medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 40 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 60 euro. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: kan via https://www.regelzorg.nl/

Het is belangrijk om de einddatum van het rijbewijs in de gaten te houden en start met de aanvraag, vijf maanden voor deze datum. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, thuisgestuurd krijgt. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.